Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
بهرحال تاثیر مثبت دارد
2021-09-11 08:55:00

Similar Question:
#استرالیا

، کسی گروه مهاجرت به استرالیاروداره؟؟ یا گروهای دانشگاهی؟
2021-09-17 12:56:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

خدمت ، بنده 28 سالمه و مجرد، ترم دیگه لیسانس ابزار دقیق رو از ایران میگیرم، و برای نمره 65 pte معادل 7ایلتس تو این مدت دارم خودم رو آماده میکنم، آیا اینکه گپ تحصیلی که دارم مربوط به سال های قبل بوده و الان بلافاصله بعد فارغ التحصیل شدن میخام اپلای کنم چیز مثبتی هستش یا خیر؟ نسبت به اینکه گپ بعد از فارغ التحصیل شدن از ایران باشه، و سوال بعدی اینکه الان که همه شیفت کردن روی تحصیلی کانادا بخاطر اینکه 3دلیل... 1_بسته بودن مرز های استرالیا برای ویزا های دانشجوئی (بخاطر کرونا) 2_بسته بودن مرز های است
2021-09-19 05:48:00 #Canada [تحصیلی کانادا] ویزا

من قبلاً برای ویزای استرالیا مدارک شخصیم مثل شناسنامه رو با ناتی ترجمه کردم ناتی ترجمه ای هست که مال خود استرالیاست و به یه سری از مترجم های ایران مهر میده برای ترجمه من میتونم از همین ترجمه ها برای ویزای کانادا استفاده کنم؟
2021-09-25 05:57:00 #Canada [استرالیا] ویزا

من شرایطی که برام بوجود اومده اینکه من درحال خوندن مستر construction project management در استرالیا بودم که سپتامبر پیش به دلایلی مجبور شدم برگردم و هنوز بخاطر بسته بودن مرز ها موفق نشدم برگردم استرالیا برای ادامه در کانادا میخوام ببینم برای توجیه کردن افیسر اینکه من بخوام دوباره همین رشته رو جایی مثل کالج Centennial ادامه بدم (که دقیقا همین رشته رو داره) منظقی تره یا اینکه مستر Civil Engineering بخوام بخونم (خودم کارشناسی عمران دارم) خودم فکر میکنم با اینکه ریسک کالج بیشتره ولی چون دارم رشته ا
2021-09-25 11:06:00 #Canada [میخوام ببینم] ویزا

کسی میدونه که کانادا با استرالیا رابطه داره در مورد share کردن مدارک؟ چون من برای استرالیا ارزیابی مدرک با فوق لیسانسم گرفتم ولی برای کانادا لیسانس رو ارایه کردم کسی تجربه یا اطلاعی داره؟
2021-09-26 11:19:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزا

ثبت نام در سیستم اسکیل ورکر استرالیا مشکلی برای درخواست ویزا تحصیلی کانادا ایجاد میکنه؟
2021-10-07 18:00:00 #Canada [اسکیل ورکر] ویزا

برای پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه میدونید از چ طریقی میشه اقدام کرد؟ دانشگاههای کانادا و استرالیا
2021-10-09 03:24:00 #Canada [پرداخت اپلیکیشن فی] ویزا

ی سوال من Passport No همراه هم رو که می خواستم وارد کنم توی فرم ۱۲۹۵ اشتباه کردم حرف انگلیسی اولش رو وارد نکردم الان باید وبفرم بزنم؟ یعنی فقط ارقام رو زدم و حرف اول رو نزدم
2021-08-29 10:57:00 #Canada

من ایلتسم تا اخر بهمن امسال اعتبار داره می خواستم بدونم برای sep 2022 که بخوام واسه ارشد اپلای کنم لازمه که باز ایلتس بدم یا اینکه با همین مدرک هم میشه؟
2021-09-01 13:56:00 #Canada

وقتتون به خیر، من یکبار ویزای تحصیلیم ریجکت شده، برای بار دوم وکیل گرفتم، ولی اصلا ازشون راضی نیستم، الان تو دو پارت باید مبالغ قرارداد رو می دادیم، یکی ابتدای قرارداد، یه بخش هم قبل سابمیت مدارک، ما یه قرارداد هم امضا کردیم و ایشون وکیل iccrc هستن، خواستم بدونم اگر الان پیش از سابمیت قرارداد رو فسخ کنم چی میشه؟چه عواقبی داره؟نمیخوام دیگه باهاشون کار کنم
2021-09-10 12:17:00 #Canada

، خواستم بدونم اگر بخوام آفیسر نوت رو بگیرم به چه صورت هست ؟ کسیکه pr داره میتونه از داخل اکانت من برای نوت اقدام کنه ؟
2021-10-08 03:29:00 #Canada

براي كاورلتر مالي ميشه فقط يه جدول خلاصه داشت و بيشتر توضيحات باشه ؟ نمونه توي گروه ٣ تا جدول جدا داره اگر بخوام مثل اون درست كنم دو صفحه ميشه كاور لترم اشكالي نداره ؟
2021-09-03 01:53:00 #Canada

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada

روانشناسی خوندم و۱۰ سال سابقه کار و بيمه دارم،سال۸۸فارغتحصیل شدموالان۳۵سالمه،کسی میدونه چجوری میتونم کاری یاتحصیلی اقدام کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-09-12 15:06:00 #Canada